Nicole Svensson ♡

Direktlänk till inlägg 21 juni 2016

SVAR PÅ ERA FRÅGOR #2 ♡

Av Nicole Svensson - 21 juni 2016 23:00


Kära amigos,

Jadå, då var det dags för att svara på alla era mysiga frågor för den här frågestunden! Tack så jättemycket för att ni har varit så engagerade! Jag har haft det extra kul med att gå igenom alla era frågor eftersom många av dem är lite extra speciella och en del är även filosofiska. Många av er läsare är tydligen nyfikna på min längd. Keep on skrolla för nu kommer svaren! Har ni inte hunnit fråga något eller undrar något mer, då är det bara att maila alternativt kommentera i ett nytt inlägg. Ha en underbar dag & trevlig läsning, puss!


Unia frågar: Vad gillar du mest med sommaren?

Att resa! När jag reser släpper jag alla krav och alla rutiner som finns där hemma. Jag känner mig alldeles till freds och kan verkligen koppla av från vardagen!


Unia frågar: Vem är din favoritartist?

Detta är en riktigt svår fråga. Om jag måste välja en så blir det nog Ed Sheeran för hans sametsröst, gitarrspel och låttexter blir är bara så sjukt underbara!


Unia frågar: Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord?

Hjälpsam, initiativtagande & omtänksam. Hjälpsam är nog mitt nummer 1 ord eftersom jag tar andras behov framför mina egna, jag arbetar med volontärarbete med jämna mellanrum och jag blir glad när andra blir glada. Jag är en initiativtagare eftersom jag ibland märker att saker inte blir gjorda om jag inte tar tag i dem först. Många väntar på att någon annan ska börja och då blir jag den som börjar! Omtänksam är jag för att jag bryr mig otroligt mycket om mina nära och kära, men också eftersom jag är trevlig mot främlingar, personer jag känner halvt och alla andra människor. 


Unia frågar: Om du fick ta tre saker med dig till en öde ö, vad skulle du välja?

Vatten, mat & en kniv. 


Unia frågar: Hur ser en perfekt dag ut för dig?

I mitt liv finns inga perfekta dagar (snyft) eftersom det alltid finns något som hade kunnat gå bättre, men om jag fick drömma om en perfekt dag så hade den bestått av en supergod hotellfrukost med någon jag älskar, följt av någon rolig aktivitet som till exempel tivoli, shopping, bio etc. Sedan skulle vi ta en god eftermiddagsfika och solen skulle skina. Efter det är skulle vi gått stranden, bada eller kanske gå på spa... Fin dröm, noll krav, noll problem. 


Netti Starby frågar: Varför började du blogga och hur länge har du bloggat?

Jag har bloggat sedan januari 2016 och började blogga för att jag kände att jag saknade det. Jag hade en blogg som jag lade ner 2013 ungefär, eftersom jag tröttnade på den typen av blogg. Min nya blogg är helt annorlunda och jag använder den för att komma ihåg olika händelser från mitt liv, uttrycka mina åsikter i skrift, starta en community där ni läsare kommenterar och diskuterar vad ni tycker och tänker & sist men inte minst för att inspirera & glädja. 

 

Dalmar frågar: Har du läst boken "Sälj"? Jag har sett den på din instagram. 

Jag har läst boken sälj av Fredrik Eklund och jag älskar den otroligt mycket! Jag som vill bli entreprenör har fått jättemånga tips av supersäljaren Eklund och han har inspirerat mig till att aldrig ge upp och att alltid fortsätta arbeta hårt. Tycker att boken är läsvärd, oavsett vilka intressen man har. 


90 frågar: Gillar du att resa?

Älskar det! Ser alltid fram emot mina resor och jag vill fortsätta att utforska alla möjliga platser på jorden. Mitt drömresemål är att resa till Gold Coast i Australien. 


90 frågar: Har du pöjkvän?

För tillfället är jag singel. 


90 frågar: Vad sover du i?

Intressant fråga. Jag sover i min säng. Om du menar kläder så linne/shorts eller nattlinne på sommaren och något varmare på vintern. 


90 frågar: Gillar du hipster?

Om du menar trosor så ja, de är väl okej och om du menar hipstermänniskor så absolut, de är nice. 


90 frågar: Hur är det att ha sommarlov?

UNDERBART!


90 frågar: Är du nöjd med ditt liv?

Jag är nöjd med mitt liv då jag tycker det går bra för mig. Det går bra i skolan, jag har vänner och familj som jag älskar och har det bra ställt, men eftersom jag är en driven människa så vill jag alltid försöka göra saker och ting bättre. Så jag är nöjd men ändå inte. 


90 frågar: Vad är du bra på?

Bland annat dans (tåspets, balett & massa andra dansstilar), ekonomi, att blogga (hoppas jag!), sjunga & spela gitarr, hjälpa andra och sprida glädje. 

 

Vanessa Andersson frågar: Tycker du om Hollisters kläder?

Ja, det gör jag absolut! Ska jag vara ärlig så tyckte jag inte om deras kläder när ungdomar var inne i den där perioden då ALLA skulle bära Hollisterkoftor och tröjor osv, för jag tyckte att de förlorade sin snygghet i och med att det blev en överdriven trend. Nu när man inte ser Hollisterkläder vid varje gatuhörn så älskar jag deras kollektioner och shoppar där då och då!


Amanda frågar: Vill du jobba som dansare?

Jag vill verkligen det, men jag kommer inte göra det eftersom jag inte har satsat på den karriären. Jag har aldrig gått på en estetskola och aldrig tävlat i dans, utan jag har dansat sedan jag var liten eftersom det varit min passion och mitt sätt att uttrycka mig på. Även fast jag är duktig så kommer det inte att bli mitt framtida arbete. 


Camillaesi frågar: Vad vill du göra i framtiden? 

Jag vill bli entreprenör! Läser som sagt ekonomilinjen och jag tror verkligen att min framtid kommer vara inom sälj & ledarskaps-branschen. 


Cassandra frågar: Hur kommer det sig att du började blogga?

Till en början så skapade jag en inspirationsblogg som bara skulle innehålla inspirerande inlägg & bilder, men sen blev bloggen mer personlig och blev mer "min". 

 
Tuva frågar: Var ser du dig själv om 10 år?
Jag ser mig själv med en lycklig familj, en växande karriär inom entreprenörsvärlden och ett roligt och händelserikt liv.  
 
Tuva frågar: Vilken är din största dröm?
Min högsta dröm är så otroligt svår att sätta fingret på, men jag tror nog att min högsta dröm är att mitt liv blir bekymmersfritt; det vill säga att jag inte stressar eller oroar mig och att det går bra med allting, och så vidare. Min dröm är i princip omöjlig att uppnå, men det kan alltid blir bättre!
 
Tuva frågar: Har du några stora rädslor? 
Jag är rädd för att misslyckas, att bli lämnad och att bli illa omtyckt. Jag är rädd för att misslyckas eftersom jag ibland har svårt för att återhämta mig efter dåliga saker som har hänt inom till exempel familjen eller i skolan. Jag är rädd för att bli lämnad eftersom jag inte är skapt för att vara ensam. Jag vill aldrig leva ensam, för jag hatar ensamhet och är alldeles för extrovert för att kunna njuta av ensamhet. Min sista rädla, rädslan för att bli illa omtyckt, är kopplad till min konflikträddhet eftersom jag inte är så bra på att hantera konflikter, utan jag undviker dem snarare. Jag har blivit bättre på den fronten men jag är fortfarande väldigt rädd för att jag ska såra någon av misstag. 
 
Gabriella frågar: Vad har du för sommarplaner?
Jag planerar att resa till Polen, sommarjobba på dagis, resa till Portugal, träffa vänner, sola, bada, hälsa på släkten i Värmland, träna & äta en massa god sommarmat. 
 
Gabriella frågar: Vilken färg består sin garderob mest av?
Jag har ganska blandade färger i min garderob, men tror att jag har flest plagg i vitt eller vitt kombinerat med andra färger. 
 

Februaritjejen frågar: 5 tips på inlägg?

Modetips, recept, inlägg om ett berörande ämne, livsstilsinlägg (vad hände idag?) & musikvideo av din favoritartist. 


Februaritjejen frågar: Hur lägger du upp bilder i dina inlägg?

På bloggplatsen trycker jag på "trädikonen" och laddar upp bilder därifrån!


Februaritjejen frågar: Drömjobb?

ENTREPRENÖR


Februaritjejen frågar: Favoritchoklad?

Geisha & Ferrero rocher. 


Februaritjejen frågar: Favoritgodis?

Choklad för alltid. 


Februaritjejen frågar: Idol?

Fredrik Eklund, stjärnmäklaren. 


Februaritjejen frågar: Kollar du på EM?

Yes I do. 


Februaritjejen frågar: Är bloggen allt för dig?

Nej, men bloggen betyder mycket för mig och jag tycker att den hjälper mig mycket här i livet! Precis som ni gör, kära läsare!

 

Moa frågar: Vad skulle du göra om du vaknade upp som en kille och du visste att du bara skulle vara det för en dag?

Jag skulle sitta bredbent och sprida ut mig som killar ofta gör, hehe. Annars vet jag inte riktigt vad jag skulle hitta på, jag skulle gå in till herrtoaletten och kolla läget där. Jag skulle höra vad alla killar snackar om. Tjejer har ofta "tjejsnack", men vad pratar killarna om med varandra egentligen? 

 

Engla frågar: Hur lång är du?

1,66 m. 


Dalmar frågar: Fyra länder du skulle vilja besöka?

USA, Australien, Maldiverna & Brasilien. 


Dalmar frågar: Några saker som gör dig väldigt glad?

Kärlek, dans, djur, musik & fester. 


Dalmar frågar: Har du varit kär någon gång?

Några gånger. 


Dalmar frågar: Vilket afrikanskt land attraherar dig mest att besöka?

Madagaskar verkar nice! Eller vilket land som helst som har safari. 


Dalmar frågar: En konstig sak som du undviker mest?

Undviker att sätta alarm på till exempel 06:19. Det måste vara 06:20 för annars kan jag inte sova. Likadant gäller mikron, jag kan inte värma något i 12 sekunder utan det måste värmas i 10. 

 

Dalmar frågar: Vilka är dina favoritämnen i skolan?

Ekonomi & spanska. 

 

 

TACK FÖR ALLA FRÅGOR!<3

 

Kramar från Nicole

 
 
Tilda

Tilda

22 juni 2016 18:50

Superkul att läsa dina svar bästa du! <3

http://nouw.com/tildaochmolly

 
Nicole Svensson

Nicole Svensson

22 juni 2016 22:36

Tack, det glädjer mig verkligen fina Tilda! 💗

http://shine.bloggplatsen.se

 
CAMILLAESI

CAMILLAESI

22 juni 2016 23:02

så kul att läsa :D Och vad spännande att du vill bli entreprenör :) Lycka till med det

Kram<3

http://www.camillaesi.se

 
Dalmar

Dalmar

23 juni 2016 01:41

Tack för svaret, spännande läsning :)

http://dalmar.bloggplatsen.se

 
Unia

Unia

23 juni 2016 13:36

Så intressant att läsa dina svar! :)

http://unias.bloggplatsen.se

 
Emma Engström

Emma Engström

23 juni 2016 19:24

Ed Sheeran är så bra! :D

http://emma.beautyboulevard.se

 
februaritjejen

februaritjejen

24 juni 2016 13:03

Hej! Kul att du svara på mina frågor och alla andras frågor, var kul att få höra din svar! Förresten har jag gjort ett nytt inlägg där jag svarat på dina frågor, kolla gärna in det inlägget i min blogg https://nouw.com/februaritjejen och jag har även veckans blogg som du kanske skulle vilja vara med på! Alltså då avslutas den på söndag och det är två vinanre och vinnarna kommer även deras bloggar synas i min profil! Det enda du måste göra är att följa mig i nouw eller i blogkeen och sedan kommentera mig "jag är med"! Va gärna med!

http://https://nouw.com/februaritjejen

 
februaritjejen

februaritjejen

24 juni 2016 13:05

Hej! Kolla in mitt inlägg "samarbete?" i min blogg, det kanske är något för dig?! Om det är det så kommentera, okej?! Jag hoppas du är nyfiken för du är en jättefin och snäll person!

http://https://nouw.com/februaritjejen

 
Ingen bild

andreas

26 juni 2016 02:02

Kan det bli frågestund igen i framtiden?

 
Nicole Svensson

Nicole Svensson

26 juni 2016 09:04

Februaritjejen: Jag hittar inte fliken som heter samarbete, vill du länka den? Tack för de fina orden :) Kram!

Andreas: Jag kommer troligtvis att ha en frågestund i augusti, så håll utlik då! Kan inte ha dem för ofta eftersom då tröttnar folk på inläggen och på att fråga :)

http://shine.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

andreas

26 juni 2016 23:57

Jag förstår bra blogg du har.

 
Nicole Svensson

Nicole Svensson

27 juni 2016 00:02

Tack snälla alla!! :)

http://shine.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nicole Svensson - 9 januari 2017 20:53


  nicolesvensson.se  Kära läsare, Nu kände jag att jag verkligen behövde en nystart, så en nystart blev det! Idag byter jag bloggportal till nouw. Det kommer dock inte att betyda några större förändringar för er. Bloggen kan ni fortfarande nå ...

Av Nicole Svensson - 8 januari 2017 21:50

  Kära gullisar, Hur mår ni idag? Min dag började sådär, men nu är det bara finfint med mig! Nu är det endast en dag kvar tills min fjärde termin av gymnasiet påbörjas. Det känns lite jobbigt eftersom tvåan tar kål på mig, men jag är ändå tagg...

Av Nicole Svensson - 7 januari 2017 23:00

  Kära sötnosar, Hur är det med er idag? Hoppas att era liv flyter på som en båt ute på havet. Idag kom snön till Skåne igen, och därför passar det perfekt att svara på era frågor, så att ni kan sitta inomhus och läsa istället för att vara uto...

Av Nicole Svensson - 6 januari 2017 22:15

  Kära finisar,  Idag fyller bloggen 1 år! What? Tänka sig att det har gått 1 år sedan jag skapade bloggen. Det har hänt så sjukt mycket sedan dess, det märker jag nu när jag kollar igenom mina allra första inlägg. Man kan säga att innehållet...

Sexy Pink Heart

Ovido - Quiz & Flashcards